Walden Utrecht

by Dyonne

Ben je op zoek naar iets gezelligs en goedkoops? Dit restaurantje naast de Dom in Utrecht is een hele geschikte plek voor een heerlijk etentje en/of een leuk avondje!

Ik had met een vriendin van mij afgesproken een hapje te gaan eten in Utrecht. We zaten allebei krap bij kas, dus daarom waren wij op zoek naar iets dat goedkoop EN lekker is. Nadat ik enkele research had gedaan, kwam ik uit op bar en restaurant Walden. Je kunt er dus niet alleen eten, maar ook een dansje wagen. Hoe gezellig is dat?!

Het restaurant ziet er van binnen heel cosy uit en beschikt over een driegangenmenu voor 15 euro per persoon. Het concept: diner 3VOOR15. Niet duur zou je zeggen, toch?! Precies, dat dachten wij ook! De menukaart is verder niet heel uitgebreid, want je kunt maar uit enkele gerechten kiezen. Maar goed, wat verwacht je dan voor het geld?! Voor drie euro meer kun je ook nog kiezen uit de specials. Dit zijn de wat duurdere vleesgerechten.

Menukaart

Wij hebben allebei gekozen voor een ander hoofdgerecht om verschillende gerechten te proeven. Mijn vriendin koos voor een steak met roomsaus, sla en friet en ik koos voor een grillburger met sla en friet als hoofdgerecht. Helaas konden wij onze favoriet (varkenshaas met roomsaus) niet bestellen. Wij kozen allebei voor de carpaccio als voorgerecht en het dessert van de dag (spekkoek) als nagerecht.

Het eten zag er echt superlekker uit en het smaakte ook nog eens goed. Ik kon echt proeven dat er verse ingredi├źnten waren toegevoegd. Ik had erge honger, dus het was vrij snel achter de kiezen. Nadat we uitgegeten waren, bleven we nog even hangen met een cappuccino. Het was het geld zeker waard en ik ben van plan er nog een keer te gaan eten! Wie weet zal ik ook nog eens een dansje wagen in de bar haha ;).

You may also like

4 comments

Jody 28 juni 2017 - 19:11

Wow dat is inderdaad een goeie koop! Is deze tent nieuw in Utrecht? Of zit het er al een tijdje?

Reply
Dyonne 28 juni 2017 - 19:20

Deze zit er al een tijdje, maar zeker de moeite waard!

Reply
nicole 8 augustus 2017 - 12:45

Dat klinkt goed zeg. Ik ga het onthouden voor als ik eens in Utrecht kom.

Reply
Fleur 20 september 2017 - 07:34

Deze plek kende ik nog niet. Die ga ik onthouden voor als ik weer eens in Utrecht ben

Reply

Leave a Comment