Home About me

About me

Hi lieve lezers!
Mijn naam is Dyonne Bakker. Ik ben 22 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Ik studeer hbo Communicatie en zit op dit moment in mijn vierde jaar. Door mijn opleiding ben ik begonnen met het schrijven van blogs. Dit heb ik een tijdje laten liggen vanwege de enorme drukte van mijn studie, maar nu wil ik dit weer volledig oppakken op mijn eigen, gloednieuwe website. Hierdoor kan ik mijn passie voor schrijven, mensen vermaken en mensen inspireren met mijn teksten doorzetten.

Ik ben een leergierig, creatief en sociaal meisje dat houdt van een opgeruimd en geordend leventje. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik af en toe een tikkeltje perfectionistisch en eigenwijs kan zijn. Ik ben geïnteresseerd in alles wat er om mij heen gebeurt en kan mij goed inleven in anderen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te reizen, Netflixen, sporten, dansen op een festival en socializen met vriendinnen. In mijn blogs zul je vooral over deze onderwerpen en nog veel meer lezen.

Heel veel leesplezier en kom natuurlijk nog eens terug! Als je het leuk vindt, kun je ook een kijkje nemen op mijn Facebookpagina en Instagram-account.

XOXO, Dyonne