Outfit Zsa Zsa Su

by Dyonne

Het lang verwachte feest is bijna aangebroken. Aanstaande zaterdag is het namelijk tijd voor Zsa Zsa Su! “We bring next level to life” is de quote voor dit veelbeloofde feest in de Ziggo Dome

Samen met vier andere blonde meisjes ga ik me wanen in de hiphop/RNB-wereld. Ik ga normaal nooit naar zulke feesten, omdat ik vind dat er vaak een nare sfeer hangt. Toch ben ik erg benieuwd hoe het er op zo’n feest in dit muziekgenre aan toe gaat. Ik wil jou in deze blog graag mijn outfit voor het grote velvetfeest laten zien.

Nadat de kaartjes gekocht waren, moest ik nadenken over een outfit. Ik zag dat de dresscode bestond uit velvet en suède. Deze stoffen heb ik niet zo 1-2-3 in mijn kast hangen, dus ik moest shoppen (laat ik dat nou echt heel erg vinden haha). Bij mijn werk (C&A) zag ik deze superleuke velvetbody hangen.

Ik heb deze aangepast en wonder boven wonder beviel de body mij vrij snel. Ik heb nog nooit zo snel iets leuks gevonden, dus ik was erg opgelucht. Bovendien was het ook nog eens supergoedkoop. De body kon ik met mijn personeelskorting voor een tientje regelen.

Toen ik de velvetbody had gekocht, moest ik nog op zoek gaan naar iets wat hierbij past. Ik heb een zwarte high waist jeans met gaten van de Bershka in mijn kast hangen en heb die erbij aangetrokken. Dit stond me erg leuk en ik besloot op zoek te gaan naar schoenen. Toevallig keek ik die middag rond op Instagram en kwam ik deze toffe bikerboots van velvet tegen bij By Nana’s.

Velvet Bikerboots

Ik besloot deze boots gelijk in te slaan. Toen ze binnen waren, was ik op slag verliefd. Het is een hele mooie stof en ze lopen heerlijk. Bovendien kan ik deze schoenen vaker dragen na Zsa Zsa Su.

Mijn outfit is bijna compleet. Het enige waar ik nog naar op zoek ging, was een panty. De fishnetpanty’s zijn op dit moment in de mode, dus ik besloot aan deze trend mee te doen. Ik kwam deze panty tegen bij ForEvawebshop op Instagram en besloot ‘m gelijk te kopen. Daarna heb ik de kleine fishnetpanty aangetrokken onder mijn broek en was het mij direct duidelijk dat dit mijn outfit zal zijn!

Tadaaaaa; nog enkele accessoires toevoegen en mijn outfit is compleet.

You may also like

2 comments

Outfit Amsterdam Open Air – Dyonne Bakker 5 juni 2017 - 15:35

[…] besteld, besloot ik in mijn kast te kijken voor bijpassende schoenen en een tasje. Ik heb al in een eerdere blog over mijn fantastische laarsjes van ByNana’s geschreven. Deze zitten erg fijn en passen […]

Reply
nicole 19 juli 2017 - 10:58

Ik vind de schoenen enorm leuk! Blijft dat fluweel ook wel mooi?

Reply

Leave a Comment