A new story begins

by Dyonne

Tijd is kostbaar en brengt een grote ontdekkingstocht met zich mee. Toen ik van Violet Hamden een horloge in hun webshop mocht uitkiezen, was ik heel erg enthousiast. Als je mij goed kent, weet je dat ik niet de deur uit ga zonder een horloge om mijn pols. Bovendien is dit horlogemerk niet zomaar een merk, want het is een merk dat een verhaal met zich meebrengt. Ik mag de storyteller van het horloge zijn en het verhaal naar jou brengen. 

De horloges van Violet Hamden zijn erg uniek. Ze staan voor een bewuste levensstijl en richten zich op vrouwen die volop in het leven staan en nieuwsgierig zijn. Het meest bijzondere aan Violet Hamden vind ik dat het een verhaal met zich meebrengt. Het gaat er bij deze horloges niet om dat je even snel op je horloge kunt kijken, maar dat je stil staat bij de tijd en realiseert wat je op dat moment aan het doen bent. Het logo van Violet Hamden bestaat uit een maantje. De halve maan is altijd al gebruikt als middel om de tijdmeting aan te relateren. 

Day & Night

Het horloge dat ik heb uitgekozen, is er een van de Day & Night collectie: Rosé Rocky Beach Taupe. De kleur van het horlogebandje is taupe en de kleur van de horlogekast is roségoud. Deze kleuren kun je overal mee combineren op ieder moment. De Day & Night collectie is geschikt voor op een doordeweekse dag of tijdens een avondje uit. Dat is een van de dingen die ik zo leuk vind aan deze collectie. Daarnaast heeft de collectie leren bandjes die goede kwaliteit leveren. Als je toch liever voor een andere kleur gaat, is dat ook mogelijk. De collectie bestaat uit zes verschillende kleuren. Ik ben vaak na een tijdje uitgekeken op de kleur van een horlogebandje. Jij ook? Je hoeft dan bij Violet Hamden niet een heel nieuw horloge te kopen, want de bandjes zijn door het click on/off systeem heel makkelijk verwisselbaar. Een nieuw horlogebandje is dan al genoeg. Scheelt ook weer geld ;). Natuurlijk kun je ook kiezen voor een horloge uit de andere collectie: Nowness. Deze collectie is wat sportiever en bestaat uit vier verschillende kleuren mesh bandjes.

Cadeautje

Als je een horloge bij Violet Hamden bestelt, ontvang je naast het horloge een klein cadeautje. Hoe leuk is dat?! Het kleine cadeautje bestaat uit een armbandje met een maantje en balletjes. Deze is verkrijgbaar in zilver en goud. Het ligt aan de kleur van je horlogekast welke kleur armband je ontvangt. Het horloge van Violet Hamden is zeker een van mijn favorieten. Het horloge in combinatie met de armband creëert een geweldige armparty. Helaas had ik een kapot armbandje ontvangen. Nadat ik aangaf dat ik een kapot armbandje had ontvangen, zorgden zij dat er snel een nieuw armbandje bij mij werd bezorgd. Deze is gelukkig wel van goede kwaliteit. Doordat alles zo snel en fijn verliep, kan ik zeker spreken van goede service door Violet Hamden.

Enthousiast?

Voor meer impressies van de verschillende horloges kun je terecht op de Instagram-pagina van Violet Hamden. De horloges uit de Day & Night collectie kosten € 89,00 per stuk en zijn verkrijgbaar in hun webshop of bij Brandfield.

Wat is jouw favoriete horloge?

* Het artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit heeft echter geen invloed op mijn mening. Ik zal altijd eerlijk zijn over een product.

You may also like

39 comments

Beau Bewust 3 oktober 2017 - 08:09

Wauw super tof horloge zeg en zó leuk dat je er een cadeautje bij krijgt!

Reply
Rinette 3 oktober 2017 - 08:44

Mooi en neutraal horloge, die je inderdaad altijd wel kan dragen. Leuk dat je er een armbandje bij krijgt.

Reply
nicole 3 oktober 2017 - 08:50

Het horloge staat je goed! En ik vind het mooi in combinatie met je armbandjes.

Reply
Krystle 3 oktober 2017 - 08:52

Een erg mooi horloge! En extra leuk dat je er armbandjes bij krijgt.

Reply
nicole 3 oktober 2017 - 09:04

Het voordeel van zo’n groot horloge is ook dat je heel makkelijk de tijd kunt aflezen. Zelf draag ik altijd een activity tracker.

Reply
mieke | mieksmind 3 oktober 2017 - 09:06

Mooie foto’s heb je gemaakt en match goed met je outfit

Reply
nicole 3 oktober 2017 - 09:08

Hoe wordt die bewuste levensstijl eigenlijk weerspiegeld in dit horloge? Dat kan ik er niet direct aan afzien namelijk.

Reply
Irene 3 oktober 2017 - 09:18

Mooi horloge! Ik draag zelf eigenlijk nooit meer een horloge, omdat ik niet continue op de tijd wil letten, maar ik vind het bij anderen vaak mooi staan.

Reply
Emmy 3 oktober 2017 - 09:34

Heel mooi horloge. Mijn nieuwe favo horloge is ook mijn personal trainer. Sinds gisteren. Ik heb hem alvast voor mijn verjaardag gekregen, later in de maand, om mij te coachen bij het hardlopen en de andere sporten die ik beoefen. Heel gaaf, minder elegant als jouw horloge. WEl heel blij mee.

Reply
Anja 3 oktober 2017 - 09:44

Mooi horloge, ik draag momenteel een klein zilveren horloge van DKNY gekregen van mijn man

Reply
Jamey 3 oktober 2017 - 09:55

Wat een beauty! Ik houd wel van dit simpele design. Het past echt overal bij.

Reply
Lien 3 oktober 2017 - 10:02

Wauw! Erg mooi en heel elegant! Staat je super mooi!

Reply
Chantal 3 oktober 2017 - 10:54

Wauw dit is een erg mooi horloge. Dat bandje heeft echt een mooie kleur ook leuk dat je er matchende armbandjes bij krijgt.

Reply
Dhini 3 oktober 2017 - 11:04

Wat een mooi horloge. Simpel design. ik hou ervan

Reply
Bianca 3 oktober 2017 - 11:17

Heel mooi horloge! Ik moet eerlijk zeggen dat ik er meerdere in mijn kast heb liggen, maar toch draag ik nooit een horloge (kijk altijd op mijn mobiel enz) x

Reply
MamaMinke 3 oktober 2017 - 11:18

Ik draag nooit een horloge. En dat terwijl ik toch op bepaalden tijde op school moet staan. Deze ziet er wel prachtig uit. Mooie collectie is het zeg!

Reply
Jeroen 3 oktober 2017 - 11:41

Mooi ding. Horloges zijn een mooie manier om subtiel wat individualiteit uit te dragen.

Reply
Mariëlle | Me-licious 3 oktober 2017 - 12:34

Super mooi horloge en wat leuk dat je er een armbandje of zelfs twee bij krijgt. Daar kan je zeker wel een vriendin, een kennis of je moeder of oma blij mee maken. Althans misschien zijn de armbandjes iets te hip voor mijn oma?

Reply
Dyonne Bakker 3 oktober 2017 - 16:29

Ik vind het armbandje niet te hip voor je oma! Ze zijn echt voor jong en oud 🙂

Reply
Proudweirdo 3 oktober 2017 - 12:39

Gaaf!! 🙂 Ik vind horloges altijd mooi en vrouwelijk staan, zelf ben ik Miss Chaos en vergeet mijn klokje vaak om te doen, maar als ik deze foto’s zie ga ik er meer op letten, het maakt je look toch af.

Reply
Corine 3 oktober 2017 - 13:03

Mooie horlogo, zeker handig met wisselbare bandjes. En helemaal leuk dat je er armbandjes bij cadeau krijgt. Ik kan zelf niet zonder horloge, op dit moment even geen een om vanwege een wondje, maar mis ‘m ontzettend.

Reply
Manon 3 oktober 2017 - 14:27

Mooie horloge! Ik draag bijna geen horloges. Ik heb wel 1 mooie maar vergeet altijd om te doen

Reply
Judith Jasper 3 oktober 2017 - 16:49

Wat een gaaf horloge!! Ik ben echter helemaal verliefd op je broek, en kan even het merk nergens vinden?

Reply
Dyonne 3 oktober 2017 - 17:50

Dankjewel! De broek is van Pull&Bear.

Reply
Sofie 3 oktober 2017 - 17:12

Wat een ontzettend mooi horloge! En wat leuk dat je er nog armbandjes bij krijgt!

Reply
esther 3 oktober 2017 - 21:13

Wat een toffe outfit! Horloge is ook prachtig, ik houd van grote klokjes!

Reply
Marsha 3 oktober 2017 - 22:49

Ik vind hem erg gaaf! Leuke outfit heb je ook aan.

Reply
Renata Feyen 3 oktober 2017 - 23:51

Dat horloge past echt perfect bij jou 🙂

Reply
MamaPlaneet 4 oktober 2017 - 06:45

Wat een mooie horloge heb jij om. Het staat je goed.

Reply
Daphne 4 oktober 2017 - 09:13

Heel mooi horloge! Fijn kleurtje ook 🙂

Reply
Saskia Denkers 4 oktober 2017 - 09:40

Mooi klokje. mooi stijlvol. Zelf ben ik meer van de sporthorloges, maar voor een feestje zie ik dit wel om mijn pols zitten hoor.

Reply
Madelon 4 oktober 2017 - 09:42

Mooi horloge zeg! Staat ook erg mooi bij de armbandjes. Ik vind je hele outfit top trouwens. Fan van de broek

Reply
Eke 4 oktober 2017 - 10:11

Heel mooi! Vooral de twee armbandjes erbij, maken het echt af!

Reply
Marjolein Goedhardt-Westerbaan 4 oktober 2017 - 15:30

mooi horloge, vooral handig dat je het bandje kunt omwisselen dat maakt het interessant en kan het modelmet de tijd meegaan! Leuke blog!

Reply
Sanne 4 oktober 2017 - 19:00

PRachtig horloge. Leuk dat je er armbandjes bij kreeg. Ik draag zelf nooit een horloge.

Reply
Merel 4 oktober 2017 - 22:01

Heel mooi horloge, niet zo ‘standaard’ zeg maar. En ook wat stoerder. Ja, staat je goed!

Reply
Marieke 7 oktober 2017 - 16:53

Wat een prachtig horloge! Hij staat je geweldig!! Hele mooie neutrale kleuren!

Reply
Danielle 17 oktober 2017 - 09:23

Wauw heel gaaf horloge in combinatie met de armbandjes !

Reply
MC Kleuver 25 oktober 2017 - 12:46

Als ik mij heb aangekleed, dan doe ik ook meteen mijn horloge om. Een prettig gevoel is dat. Leuk dat je dit verhaal mocht overbrengen.

Reply

Leave a Comment