My lucky day: winnaar fotoshoot en ontdekking hotspot Woerden

by Dyonne

“YES! Zo leuk! Eindelijk weer nieuwe blogfoto’s” waren mijn eerste gedachten toen ik een melding kreeg via Facebook dat ik een fotoshoot had gewonnen bij Ileenja Marina. Ik wilde heel graag meedoen met deze winactie en heb me gelijk aangemeld toen ik het bericht op Instagram voorbij zag komen! Ik heb wel vaker shoots gedaan, maar dit wilde ik heel graag winnen. Foto’s voor mijn blog en voor mijn Instagram kan ik natuurlijk altijd goed gebruiken. Bovendien vind ik dat Ileenja Marina echt prachtige foto’s maakt!

Onze eerste ontmoeting. We kenden elkaar alleen via social media en dat maakte het toch een beetje spannend. We hadden op een plek afgesproken die tussen ons beide in ligt. Ileenja woont in Rotterdam en ik in Amersfoort, dus we kwamen uit op Woerden als een geschikte locatie. Ik kwam heel vroeger wel eens in Woerden, dus een aantal dingen kon ik me nog herinneren. Helaas wisten Ileenja en ik nog steeds niet heel veel plekjes in Woerden. Daarom was het nog wel even afwachten waar we terecht zouden komen.

Let’s have a drink

Hotspot Woerden

Het was deze dag erg warm, dus we waren op zoek naar een verfrissend drankje. We liepen wat rond en kwamen terecht bij een restaurantje midden in het centrum: Bistronoom. We kenden het allebei niet, maar het zag er al heel gezellig uit. We begonnen met wat foto’s op het terras en bestelden ondertussen een drankje. Ik kreeg een thuis gebrouwen limonade met gember en sinaasappel en Ileenja dronk een botanisch gebrouwen Fentimans Rose Lemonade. Ik kan je met zekerheid zeggen dat deze drankjes echt super lekker en zeker verfrissend zijn. My favourites!

Hotspot: check

Nadat we wat op het terras hadden gedronken, maakten we binnen ook nog enkele foto’s. Ik keek mijn ogen uit, want wat zag het er prachtig uit van binnen! Heel sfeervol en mooi ingericht. De eigenaar vond het zo leuk dat wij er waren en foto’s maakten dat we een borrelplankje van het huis kregen. We kregen uitleg van een medewerker over de verschillende borrelhapjes en natuurlijk mochten we het ook opeten. De borrelhapjes smaakten echt verrukkelijk en waren zeker het proberen waard! Ik ben sowieso al verslaafd aan eten, maar dit was echt next level. Yummy! Dit restaurant is een ontdekking voor ons allebei en voeg ik toe aan mijn hotspotlist. Ik raad het je zeker aan om hier eens langs te gaan als je toevallig een dagje of avondje naar Woerden gaat!

Westdampark

Toen we hadden afgerekend voor onze limonades liepen we verder naar het Westdampark. Dit is een geweldig park met heel veel groen en water. Prachtig stukje natuur midden in het centrum van Woerden. Ik herkende dit park nog van vroeger en werd weer helemaal enthousiast. Ileenja maakte hier wat foto’s van mij en de mooie omgeving. Daarna zijn we weer teruggelopen richting het station. We dachten alles te hebben gehad, maar niets is minder waar. We kwamen bij het station nog een prachtige boog tegen met mooie, kleurrijke bloemen. I love flowers! Hier konden we dus niet omheen en daarom hebben we hier ook nog enkele foto’s gemaakt. Het dagje Woerden zat er alweer op. Ik heb heel erg genoten en het was super gezellig met Ileenja. Ik ben ook heel blij met het resultaat en de foto’s die zij heeft gemaakt. Neem zeker even een kijkje op haar site en wie weet krijg jij ook wel zulke mooie foto’s!

Jurk: Forever21 | Blouse: H&M | Short: Tequila Fashion | Ketting: Oh So HIP | Ibiza armbanden: Oh So Hip | Oorbellen: My Jewellery | Horloge: CLUSE | Loafers: Loavies | Tasje: Comegetfashion | Zonnebril: Primark

Heb jij weleens nieuwe hotspots ontdekt en/of een stad bezocht die je nog niet kende? Let me know! XOXO

 

* Photo’s made by Ileenja Marina Photography 

You may also like

27 comments

Emma 4 juli 2017 - 11:30

Zo leuk om te lezen dit, het ziet er ook zo mooi uit allemaal! Echt hele gave foto’s!

Reply
nicole 4 juli 2017 - 11:45

Wat een mooie foto’s zeg! Ik ben al een tijdje niet meer in een nieuwe stad geweest eigenlijk. De laatste keer was Maastricht, maar dat is alweer een paar jaar geleden.

Reply
Mieke | mieksmind 4 juli 2017 - 11:51

Prachtige foto’s zeg! Ik ben er nog nooit geweest. Leuk dat je de shoot gewonnen had lijkt me tof

Reply
Judith 4 juli 2017 - 13:08

Wat een mooie foto’s op je website! Liefs

Reply
Blog & Beauty 4 juli 2017 - 13:13

Dat lijkt mij ook nog een keer leuk, een professionele fotoshoot. Het resultaat is echt super mooi geworden.

Reply
Evelyne 4 juli 2017 - 17:15

Wat een gave manier om zo elkaar en Woerden te leren kennen. En die foto’s.. Die zijn echt zo mooi!

Reply
Danielle 4 juli 2017 - 18:51

Wat een prachtige foto’s ! Heel leuk ook deze hotspot.

Reply
Sanne 4 juli 2017 - 18:55

Wat leuk dat je dit hebt gewonnen. Die foto’s zijn echt prachtig geworden. Wat leuk om woerden weer op een andere manier te leren kennen.

Reply
Marsha 4 juli 2017 - 19:05

Wow de foto’s zijn echt prachtig geworden zeg!

Reply
Priscilla 4 juli 2017 - 19:36

Wauw, dat zijn echt prachtige foto’s geworden. Ik snap heel goed dat je blij was dat je deze fotoshoot gewonnen had. Prachtige, zonnige en lichte foto’s.

Reply
Madelon 4 juli 2017 - 20:33

Leuk om te lezen zeg en wat een mooie foto’s! Ik vind foto’s altiijd erg prettig, leest fijn weg. En het hoort natuurlijk ook bij deze post;)

Reply
Tessa 4 juli 2017 - 23:38

De foto’s zijn echt prachtig geworden. Je bent een echt model!

Reply
Sherry 5 juli 2017 - 00:27

Mooie foto’s!

Reply
Fleur 5 juli 2017 - 07:34

Wat een mooie foto’s zijn het geworden! Supergaaf dat je dat gewonnen hebt

Reply
Amylia 5 juli 2017 - 08:34

Prachtige foto’s en ik ben helemaal gek op je roze tasje!

Reply
Maryke 5 juli 2017 - 13:05

Ik vond Groningen een mooie stad, waar ik wel eerder geweest was, maar ik heb veel nieuws ontdekt. Ook afgelopen vakantie in Portugal heb ik zo veel moois gezien <3 Mooie foto's heb je laten maken 🙂

Reply
Sandra 5 juli 2017 - 16:30

Leuk zo’n prijs! En dat borrelplankje is echt een super extraatje. Ik kwam vroeger eigenlijk alleen voor concerten in Woerden. Echt? Ja echt. Hahaha

Reply
Manon 5 juli 2017 - 17:47

Dat is gaaf een fotoshoot winnen! De foto’s zijn heel erg mooi geworden

Reply
Judith 5 juli 2017 - 19:19

Wat een super mooie foto’s. Je zou zo model kunnen worden

Reply
Ana Rita 5 juli 2017 - 20:50

Je foto’s zijn echt fantastisch geworden! Mooie outfit en leuke hotspot 🙂

Reply
esther 5 juli 2017 - 21:29

Wat een mooie foto’s en wat een leuke tent! Zit hier vlak bij ons, Vleuterweide, dus ga het zeker onthouden!

Reply
Liset 5 juli 2017 - 22:09

Oh wauw, wat een mooie foto’s zijn dit! Ik ga zeker haar website eens bezoeken. Heel tof dat je dit gewonnen hebt!

Reply
Grace 6 juli 2017 - 07:49

Wat een prachtige foto’s zeg! Echt WOW! En je nieuw ontdekte hotspot ziet er ook mooi uit. Ik ben dol op eigengemaakte limonade. Dus wie weet als ik ooit in de buurt ben..

Reply
Mieke 6 juli 2017 - 15:32

Wat een prachtige foto’s! En als ik in de buurt ben, ga ik die hotspot zeker eens bezoeken, super!! X

Reply
TypischKim 6 juli 2017 - 22:01

Wat gaaf, het zijn erg mooie foto’s geworden!

Reply
Verena 7 juli 2017 - 14:13

Wat een prachtige foto’s zeg, wauw! Mag ik vragen met welke camera deze foto’s zijn gemaakt? 🙂

Reply
Layla 11 juli 2017 - 10:47

Mooie foto’s! En je topje is zo schattig

Reply

Leave a Comment