Musthaves: NAMED Fashion

by Dyonne

Ben je op zoek naar leuke items voor de zomer of wil je gewoon de musthaves van dit seizoen weten? Dan ben je bij NAMED Fashion op het juiste adres. Een aantal weken terug mocht ik model staan voor de nieuwe collectie van deze geweldige webshop. De webshop is opgericht door een jonge, ondernemende vrouw (Martje) met veel passie voor haar werk. Ze is pas een aantal maanden bezig, maar heeft nu al veel bereikt. In de loods van haar werk in Zutphen konden wij een aantal foto’s schieten voor de webshop. 

Toen ik de nieuwe collectie van NAMED Fashion zag, werd ik gelijk enthousiast. De nieuwe collectie bevat namelijk veel kleur, bloemetjes en vrolijkheid. I love it! De zomer komt eraan en dat moet natuurlijk worden gezien. De items zijn voor iedere vrouw geschikt. Ben je slank of juist wat voller? Het maakt allemaal niet uit, want je kunt in deze webshop altijd slagen. Met deze musthaves haal je werkelijk het zonnetje in huis.

Oversized sweater

Een echte musthave is deze oversized trui. Hij is perfect voor de frisse zomeravonden en het voorjaar. Wat een fijn kleurtje! Ik hou echt van babyblauw en ben verliefd geworden op deze kleur. De trui valt los om het lichaam en kan off-shoulder worden gedragen voor een net iets andere look. De trui schijnt wel een beetje door, maar met een leuk topje eronder is dit helemaal geen probleem. De oversized trui is ook verkrijgbaar in lichtgrijs.

Clutch

Lila Clutch

Natuurlijk komt deze leuke, vrolijke lila clutch goed van pas tijdens een feestje in de zomer. Normaal neem ik nooit clutches mee naar een feestje, omdat ik het echt heel erg onhandig vind. Alleen voor deze maak ik een uitzondering. Als de zomer eraan komt, wil je natuurlijk wel perfect voor de dag komen. De clutch is door de effen kleur makkelijk te combineren en maakt je outfit summerproof. Bovendien kun je deze eyecatcher voor een fijn prijsje van 14,95 euro in de webshop scoren.

Gestreepte top + skinny jeans

Last but not least: streepjes, streepjes en nog eens streepjes. Ik hou ervan! Ik heb echt onwijs veel shirtjes/jurkjes met streepjes in mijn kast liggen en ik krijg er niet genoeg van kan ik je zeggen. Streepjes zijn al langer een trend, maar deze top blijft een echte musthave dit voorjaar. Bovendien kan deze top ook prima in de zomeravonden worden gedragen. Toen ik deze outfit aantrok, kreeg ik gelijk het marinegevoel in me naar boven. Als je een weekendje of dagje naar zee gaat, zou ik deze top zeker aantrekken. Zo val je overduidelijk niet buiten de boot (haha). Verder is de witte skinny jeans altijd goed. Je kunt deze broek met bijna alles combineren. Doe er een leuke, gekleurde (of in dit geval gestreepte) top boven en je outfit is helemaal af.

Elke vrouw kan met de bovengenoemde musthaves van deze webshop een eigen stijl creëren. Het zijn trends, maar het kunnen ook tijdloze items zijn. Ik heb een hele leuke ochtend gehad met Martje en ben erg enthousiast over de gemaakte foto’s. Alle musthaves zijn terug te vinden in de webshop. Je kunt NAMED Fashion ook volgen op Facebook en Instagram. Zo mis je niks van de allernieuwste items. Veel shopplezier!

Wat draag jij het liefst in de zomer en wat zijn jouw musthaves van dit seizoen? Let me know! X

You may also like

14 comments

Lotte 2 mei 2017 - 18:01

Super gaaf dat je model mocht staan voor de webshop! Ik vind van deze musthaves de oversized sweater het leukste, alleen ben ik al best (lees erg) wit dus ben altijd bang met die kleuren dat het me nog bleker maakt.

Reply
Sammy Meinderts 2 mei 2017 - 19:04

Mooie kleding!?Vooral de lichtblauwe trui vind ik heel mooi! En wat heb je trouwens leuk haar!?

Reply
Dyonne 2 mei 2017 - 19:18

Thank you! Ik ben er nog steeds heel blij mee, maar de grijze kleur gaat er wel snel uit helaas 🙁

Reply
Hillybillybeauty 2 mei 2017 - 19:38

Dat streepjesshirt is echt leuk! Ik hou van streepjes ?

Reply
Joyce - LemonyLifeNL 2 mei 2017 - 20:10

Wat leuk dat je model mocht staan! k vind het streepjesshirt echt ontzettend mooi! k was nog op zoek naar de perfecte en ik denk dat ik hem gevonden heb!

Reply
Jamie 2 mei 2017 - 22:01

Wat gaaf dat je model mocht staan, het zijn erg mooie foto’s geworden. Ook de items zijn enorm leuk ?

Liefs,
Jamie

Reply
Sher 2 mei 2017 - 23:35

Super de clutch ik ben heel benieuwd naar de vakken inside. Liefs Sher

Reply
Beau Bewust 3 mei 2017 - 08:13

Wat wat onwijs gaaf zeg dat je model mocht staan! I love the cluth en de streepjes trui!

Reply
Bianca Schrijft 3 mei 2017 - 09:56

Dat zwart-witgestreepte truitje staat echt super!

Reply
Dhini 3 mei 2017 - 12:17

De streepjesshirt is erg leuk! Wat mooi items fashion

Reply
cahyo 3 mei 2017 - 17:24

it’s good ,, really fashionable

Reply
Sammie 8 mei 2017 - 22:01

Oh die trui is leuk zeg! Ik vind zo’n wat losser model altijd zo tof op een strakkere jeans. Erg leuk!

Reply
nicole 22 juni 2017 - 13:47

Leuke musthaves allemaal! Alleen zo’n clutch begrijp ik niet zo goed. Want die moet je dan nog steeds vasthouden, en dat vind ik lastig.

Reply
Dyonne Bakker 22 juni 2017 - 14:45

Klopt! Ik vind dat ook echt heel erg onhandig aan clutches, want ik heb zelf ook vooral tasjes met een hengsel. Alleen voor deze maak ik een uitzondering ;).

Reply

Leave a Comment