Minimalistische oorbellen My Jewellery

by Dyonne

Ik heb vorige zomer voor het eerst in mijn leven gaatjes laten schieten. Het was erg spannend en het heeft lang geduurd voordat ik het durfde te doen, maar het was toch eindelijk zo ver. Ik wilde oorbellen hebben, omdat ik vind dat ze een outfit net iets completer maken. Sindsdien ben ik echt verliefd op minimalistische oorbellen en draag ik ze vrijwel elke dag.

Minimalistische oorbellen My Jewellery

My Jewellery volg ik al een langere tijd en ik ben een huge fan van de minimalistische sieraden die zij verkopen. Minimalistische oorbellen zijn de trend van dit moment. Je kunt ze overal mee combineren en een toffe ear party creëren. Ik heb een aantal leuke minimalistische oorbellen mogen uitzoeken in de webshop en die wil ik je vandaag laten zien.

LITTLE SUN CHAIN EARRING LONG – SILVER

Deze leuke en schattige minimalistische oorbelletjes met een zonnetje vind ik echt geweldig. Je kunt deze dragen als je een feestje hebt of gewoon overdag als je naar je werk, school of wat dan ook gaat. Als je meerdere gaatjes hebt, is het leuk om deze oorbellen te combineren met enkele studs! Dit geeft een speels effect door de verschillende lengtes. Ik heb pas sinds een jaar gaatjes in mijn oren, dus ik heb er gewoon aan beide kanten één. De oorbel is verkrijgbaar in een korte en een lange versie. Ik wilde eigenlijk eerst de korte versie, maar deze was helaas uitverkocht. Gelukkig was de lange versie nog wel verkrijgbaar. Lucky me! De lengte van de oorbel als je hem in hebt, is dan 3cm. Je kunt kiezen uit de kleuren rose, goud of zilver. Ik hou erg van zilver, dus ik kon het niet laten om voor de zilvere variant te gaan.

De prijs van deze fashionable oorbellen valt erg mee. De korte en de lange versie kosten allebei 14,95 euro. De oorbellen zijn helaas niet van echt zilver. Normaal vind ik de kwaliteit erg tegenvallen van oorbellen die niet van echt zilver zijn, maar bij deze oorbellen heb ik dat niet.

MEDIUM SILVER HOOPS – DOT BEADS

Ik hou van deze ringetjes! Je hebt ze in allerlei soorten, vormen en maten. Ik vind deze het mooiste, omdat ze iets groter zijn en wat makkelijker in je oor zijn te krijgen. Ik heb weleens vaker echt hele kleine ringetjes gehad, maar die raakte ik altijd snel kwijt óf ik kreeg ze niet goed in mijn oor. Deze oorbelletjes zijn ook goed te combineren met studs of kleine ringetjes als je meerdere gaatjes hebt! In tegenstelling tot de Little Sun Chain Earrings, zijn deze wel echt zilver. Je merkt ook dat ze echt van goede kwaliteit zijn. Met een prijs van 24,95 euro zijn deze oorbellen iets duurder dan de vorige, maar dat mag ook wel voor de kwaliteit die je krijgt.

Wat vind jij van minimalistische oorbellen? Heb je ze zelf ook? Ik ben erg benieuwd. Let me know! XOXO

* Het artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit heeft echter geen invloed op mijn mening. Ik zal altijd eerlijk zijn over een product.

 

You may also like

21 comments

Mirjam 23 mei 2017 - 11:43

Wat een mooie oorbellen! Het eerste paar vind ik het leukst, wat aparter.
Grappig dat je nog maar zo kort geleden gaatjes hebt laten schieten! Dat hoor je niet vaak 🙂

Reply
Wendy 23 mei 2017 - 12:24

Mijn gaatjes zijn dichtgegroeid. Al vaak gedacht om ze terug te laten schieten. In dat geval zou ik ook zeker voor de minimalistische versies gaan. Veel stijlvoller dan grote, opvallende oorbellen.

Reply
Vlijtig Liesje 23 mei 2017 - 13:03

Ik heb zelf eenvoudige creolen. Ik houd wel van minimalistische sieraden. Tegenwoordig doet gaatjes schieten gelukkig niet meer zo veel pijn.

Reply
Dhini 23 mei 2017 - 13:59

Ohh…leuke sieraden. Love it

Reply
Jasmijn 23 mei 2017 - 14:24

Super leuk! De ringetjes vind ik erg leuk en inderdaad ze zijn allemaal wel goed te combineren. Ben gek op leuke oorbellen en kleintjes zijn lekker praktisch!

Reply
sammie 23 mei 2017 - 20:10

Mooie oorbellen! Ik draag zelden oorbellen, zou ik toch weer eens moeten doen voordat mijn gaatjes dicht groeien 😀

Reply
A Fashion Taste 23 mei 2017 - 22:00

Heb ook net twee paar oorbellen van hun gehad. super mooi!

Reply
Sandra 23 mei 2017 - 22:17

Ik heb eigenlijk voornamelijk van die simeee oorbelletjes. Helaas draag ik ze niet meer zo vaak omdat ik voor werk vaak een koptelefoon op moet en dan doet het pijn. 🙁
Die eerste zijn übercute trouwens!

Reply
kim 24 mei 2017 - 07:41

Jaaaaaaa mooi ? ik hou ook van dit soort oorbellen!

Reply
Mariëlle | Me-licious 24 mei 2017 - 13:18

Het eerste paar vind ik echt super leuk. De tweede zijn niet helemaal mijn ding. Wat fijn dat je eindelijk gaatjes hebt. Het is me eigenlijk nooit opgevallen dat je geen oorbellen droeg. Ik voorzie een nieuwe shop verslaving…

Reply
Susan | susanblogt 24 mei 2017 - 13:37

Mooie sieraden! Ben benieuwd hoe ze eruit zien als je ze in hebt 🙂

Reply
Dyonne Bakker 24 mei 2017 - 18:38

Op mijn Instagram: http://www.instagram.com/xdyonnex kun je ze vinden! Ik zal ze ook nog even hierbij zetten. Goede tip! ?

Reply
Laura 24 mei 2017 - 14:05

Leuke sieraden! Ik vind de ringetjes het mooiste 🙂

Reply
Yvonne 24 mei 2017 - 14:31

Die chain earrings vind ik echt super vet!

Reply
Krystle 24 mei 2017 - 16:50

Ik vind ze erg mooi! Ik heb volgens mij al wel 30 jaar gaatjes in mijn oren. Nu draag ik dagelijks dezelfde oorbellen.

Reply
Eke 24 mei 2017 - 18:30

Hele leuke oorbellen! Ik houd zelf meer van wat grotere en opvallendere, maar deze zijn ook supercute!

Reply
Sarah 24 mei 2017 - 18:41

Die oorbellen met chain zijn gaaf! Ik vergeet serieus altijd om oorbellen te dragen.

Reply
Els 24 mei 2017 - 18:58

Schattig die eerste! Vind My Jewellery ook erg leuk!

Reply
Sammy 25 mei 2017 - 11:46

Myjewellery is echt een leuke winkel inderdaad! 🙂 Ik vind minimalistiche oorbelletjes het allerleukste! Ik draag zelf al mijn hele leven dezelfde soort oorbelletjes: kleine pareltjes. Dat vind ik juist leuker dan grote opvallende oorbellen. En dat je nu pas gaatjes hebt, hihi, dat hoor je inderdaad niet vaak! Vind ze je in ieder geval super staan! 😀

Reply
Gabriëlle 25 mei 2017 - 12:40

Gaaf! Ik had eerlijk gezegd nog nooit gehoord van My Jewellery, maar ik vind de oorbellen erg gaaf. Sowieso vind ik minimalistische oorbellen mooi 🙂

Reply
Jill 25 mei 2017 - 16:23

Ik vind die eerste erg leuk! Ik ben zelf altijd van het eenvoudige. Heb altijd knopjes in met een steentje.

Reply

Leave a Comment