What’s in my Body & Fitshop Box?

by Dyonne

Ben je op zoek naar handige extra’s voor het sporten? Dan kan Body & Fit een uitkomst zijn. Ik wil graag met jou mijn ervaring delen met Body & Fit. 

Afgelopen week heb ik voor het eerst op de webshop van dit bedrijf besteld. Ik had deze webshop als aanbeveling gekregen van mijn sportmaatje, omdat de producten van Body & Fit een goede aanvulling zijn op het sporten (wat ik nu bijna dagelijks doe). Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar ik had al een goed aantal tips gekregen voor de producten die ik echt zou moeten bestellen.

Mijn bestelling:                                                                                                                                                                     

Het leukste vond ik dat ik een gratis cadeau mocht uitzoeken, omdat mijn bestelling boven de 29 euro was. Het cadeau dat ik had uitgezocht, was de shakebeker van 500 ml. Ik had nog geen shakebeker, dus deze komt goed van pas als ik mijn shakes ga maken. Bovendien kreeg ik niet alleen een shakebeker, maar ook nog een klein zakje Whey Perfection met chocoladesmaak.

De shakes met peach-/mangosmaak zijn echt heel erg lekker. Zelfs als je niet sport, zou je dit willen drinken. Het heeft een unieke smaak. Ik drink het zelf altijd met water, maar je kunt het ook met melk drinken.

De stroopwafels die ik heb besteld, zijn ook mijn favoriete snacks geworden. Ze bevatten weinig calorieën en er is geen suiker toegevoegd. Je zou denken dat ze dan ook een stuk minder lekker smaken, maar dat is niet het geval. Ze smaken net zo lekker als ‘gewone’ stroopwafels. Zeker het proberen waard!

De zakjes chips met barbecuesmaak vielen bij mij niet in de smaak. Ik vond ze erg droog, taai en er zat weinig smaak aan. Ik heb ze weggegeven, omdat ik er zelf niks aan had. Deze zou ik dus niet aanraden.

Ondertussen ben ik erg verslaafd geworden aan deze site en vind ik het onwijs leuk om uren rond te neuzen. Als je nog wat handige sportproducten nodig hebt, zou ik hier zeker een kijkje nemen!

Ik ben erg benieuwd wat jij voor sportproducten gebruikt? Laat het me weten in een reactie!

You may also like

3 comments

nicole 11 juli 2017 - 15:39

Ik gebruik alleen sportschoenen in de zin van sportproducten. Dingen eten om fitter te worden vind ik altijd een beetje griezelig. Behalve als het gewoon groente is : )

Reply
Fleur 30 augustus 2017 - 07:38

Ik ben wel benieuwd naar de stroopwafels waar geen suiker aan toegevoegd is. Ik begeleid mensen met een suikervrij dieet, dus ga zeker even kijken of ze deze dan ook mogen

Reply
nicole 20 september 2017 - 07:16

Ik gebruik eigenlijk alleen sportschoenen en sportkleding : ) En natuurlijk een hartslaghorloge.

Reply

Leave a Comment