Outfit Amsterdam Open Air

by Dyonne

Zonnetje, dansjes, drankjes en heel veel gezelligheid! Finally, het festivalseizoen is aangebroken. Ik vind de voorbereiding op een festival altijd een van de leukste dingen. Je mag gaan shoppen en een outfit met verschillende accessoires uitkiezen. Op deze manier kom je alvast een beetje in de stemming. Leuk, toch?!

Afgelopen zondag ging ik voor het eerst naar Amsterdam Open Air. Dit festival stond al heel lang op mijn lijstje en nu was het eindelijk zover. Samen met een vriendin kon ik met een georganiseerde partybus reizen die vertrok vanaf station Amersfoort Centraal. We werden voor de deur afgezet en konden gelijk feesten.

Playsuit

Outfit Amsterdam Open Air

Natuurlijk heb ik van tevoren goed nagedacht over een outfit. Volgens de weerapp op mijn telefoon zou het op deze zondag elke keer ander weer worden. Eerst zonnig, toen bewolkt en toen weer halfbewolkt. Toch besloot ik van het positieve weerbericht uit te gaan. Ik vond namelijk via de website van ModeMusthaves de ideale playsuit voor Amsterdam Open Air. Deze playsuit heeft allerlei vrolijke kleurtjes en bloemetjes. I love flowers! Bovendien kun je deze playsuit op allerlei manieren dragen. Wat jij leuk vindt en wat jij fijn vindt. Ideaal! Je kunt hem dus ook dragen naar het strand of tijdens een avondje uit. Naast dat deze playsuit ontzettend leuk is, is hij ook nog eens voor een fijn prijsje van 29,95 euro te koop in de webshop.

Finishing touch

Nadat ik de playsuit had besteld, besloot ik in mijn kast te kijken voor bijpassende schoenen en een tasje. Ik heb al in een eerdere blog over mijn fantastische laarsjes van ByNana’s geschreven. Deze zitten erg fijn en passen precies bij mijn outfit. Ik heb een tasje van Zara en een festival zonnebril van Freaky Glasses om mijn outfit compleet te maken.

AOA – DAY TWO

Playsuit: ModeMusthaves | Schoenen: ByNana’s | Ketting & Choker: Oh So HIP | Horloge: CLUSE | Zonnebril: Freaky Glasses

Festival zonnebrillen

Hippie ronde zonnebril

Ik hou echt van Freaky Glasses! Deze zonnebrillen zitten geweldig en ze zijn ideaal voor een festival. Bij deze webshop mocht ik een aantal festival zonnebrillen uitkiezen. Voor mijn outfit tijdens Amsterdam Open Air koos ik voor de hippie ronde zonnebril met blauwe spiegellenzen (zie onderstaande foto). Ronde zonnebrillen zijn terug van nooit weggeweest. De ronde bril van Freaky Glasses heeft opvallende glazen waarmee je zeker zult shinen. Bovendien zijn ze überhip en een echte musthave voor je zonnebrillencollectie.

Happy with my new sunglasses from Freaky Glasses

Ronde zonnebril met panterprint

Naast deze ronde zonnebril heb ik gekozen voor een iets grotere ronde festival zonnebril met panterprint. De zonnebril heeft zilveren spiegellenzen. Door deze opvallende glazen zul je ook hiermee zeker shinen op een festival. Ik vind deze zonnebril persoonlijk het mooist. Hij zit heerlijk en is lekker trendy door de “bridge” in het midden. Ik ben sowieso wel weg van panterprint op zonnebrillen, dus deze bril was niet zo moeilijk om te kiezen.

Zwarte fashion zonnebril

Ten slotte koos ik voor een zwarte fashion zonnebril met lichte glazen. Deze zonnebril vind ik mij minder mooi staan, omdat de brug net iets te hoog is. Hierdoor vallen mijn wenkbrauwen helemaal weg en lijkt het net of ik geen wenkbrauwen meer heb haha. Ashamed! Voor de echte fashion liefhebber is deze zonnebril wel een musthave.

Festival zonnebrillen van Freaky Glasses

Bescherm je ogen

Alle festival zonnebrillen zijn goed beschermend voor je ogen. De lenzen van de zonnebrillen bevatten namelijk 100% UV-400 categorie 3 protectie. Ik vind dit echt heel fijn, omdat ik anders na een tijdje last krijg van mijn ogen. Daarnaast hoef ik mijn ogen niet meer halfdicht te knijpen, want met deze zonnebrillen kun je gemakkelijk je ogen open houden.

Bewaar het veilig

Het leukste vond ik dat elke zonnebril werd geleverd in een apart brillenzakje (zie bovenstaande foto). Ik maak zonnebrillen namelijk altijd snel kapot of ik raak ze kwijt. Op deze manier kan ik ze toch goed bij me houden en gaan ze niet kapot. Bovendien kun je met het zakje je zonnebril weer goed schoonmaken als die vies is geworden.

Wil jij een van deze festival zonnebrillen van Freaky Glasses ook hebben? Of wil je ze gewoon allemaal? Neem hier een kijkje! Met de code DYONNE10 ontvang je 10% korting. Zonnebrillen heb je nooit genoeg, toch?!

* Het artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit heeft echter geen invloed op mijn mening. Ik zal altijd eerlijk zijn over een product.

You may also like

23 comments

Joandi Loes Tholen 6 juni 2017 - 12:05

Zag er verdorie een heerlijk festival uit! Super tof.

Reply
Fleur 6 juni 2017 - 12:06

Heerlijk dat het festivalseizoen weer begonnen is! Leuke outfit en ik ga ook zeker de deur niet uit zonder een goede zonnebril

Reply
Jody 6 juni 2017 - 12:08

Grappig dat die zonnebrillen met ronde glazen weer helemaal in zijn deze zomer!

Reply
A Fashion Taste 6 juni 2017 - 13:24

Ik had de foto’s al op je instagram gezien. Zag er heel leuk en gezellig uit. Absoluut iets waar ik ook naartoe zou gaan!

Reply
Chelsey 6 juni 2017 - 13:47

Die playsuit is echt superleuk! Leuke outfit xo

Reply
cindy 6 juni 2017 - 14:58

Playsuit vind ik altijd mooi maar soms zo vervelend als je naar de wc moet. Ik ben dan ook zo 1 die elke uur moet dus ik kies dan meestal voor een kleedje. Jammer genoeg draag ik zonnebril met sterkte en doe ik jaren met dezelfde zonnebril. Anders had ik er 1 tje van deze collectie gekocht, zo mooi!

Reply
Dyonne 8 juni 2017 - 15:54

Ja, dat vond ik wel het vervelendst inderdaad haha. Gelukkig viel het wel mee hoe vaak ik naar de wc moest 🙂

Reply
Elke 6 juni 2017 - 18:58

Die playsuit is echt super gaaf! En die zonnebril dat je gekozen hebt is erg leuk!

Reply
Verena Friederich 6 juni 2017 - 19:25

Oh wat een heerlijke outfit! Ik vind de playsuit echt helemaal ge-wel-dig. Die zonnebrillen passen ook helemaal in mijn straatje, ga zeker even kijken op de site!

Reply
Natalie 6 juni 2017 - 21:14

Super toffe playsuit, zou ik zelf ook dragen op een festival! Je zonnebrillen zijn ook leuk, ik kies meestal voor een opvallender exemplaar dan!

Reply
Maxime 6 juni 2017 - 21:26

Hele leuke outfit!

Reply
Tine 7 juni 2017 - 10:20

Top outfit, echt ideaal voor een festival! Laarsjes zijn ideaal voor moest de grond modderig zijn, playsuits voorkomen Marilyn Monroe momentjes en het lijkt me een luchtig dun stofje, ideaal voor zomers weer dus, goed gekozen!

Reply
Bianca 7 juni 2017 - 16:33

Leuke outfits (vooral die playsuit), helemaal festival proof zo te zien! x

Reply
Sophie 7 juni 2017 - 16:34

Wat een leuk verslagje!!!! Mooie brillen ook Yvonne

Reply
Sandra 7 juni 2017 - 17:07

Wat een geweldige outfit! Heel mooi die playsuit. En ik dacht eerst dat je palladiums droeg. 🙂

Reply
Judith 7 juni 2017 - 18:55

Die playsuit is echt super leuk, lekker speels echt.

Reply
Merel 8 juni 2017 - 06:43

Had ‘m natuurlijk al via Instagram gezien, je ziet er echt geweldig uit!

Reply
Cassandra 8 juni 2017 - 08:27

Ideaal zo’n playsuit, lekker luchtig! Alleen lastig met na het toilet gaan haha!

Reply
Sabine 8 juni 2017 - 09:27

Heerlijke zomeroutfitjes alle twee! Is toch super voor een festival? Ziet er heel gezellig uit!

Reply
DQ 8 juni 2017 - 21:05

Oeh onwijs leuke playsuit! En mooie zonnebrillen. Xx

Reply
Verena 10 juni 2017 - 13:58

Open Air lijkt me echt heel tof! Je playsuit is ook echt prachtig, wauw! Toffe festivaloutfit

Reply
Vlijtig Liesje 13 juni 2017 - 18:14

Hij staat je leuk die playsuit. Maar zijn die niet lastig als je naar het toilet moet?

Reply
Dhini 14 juni 2017 - 15:19

Wat leuk outfit. Staat je goed. De zonnebrillen zijn erg handig en nodig. Die rond style heb ik nog geen. Misschien is het leuk om eentje te hebben

Reply

Leave a Comment