Lancering nieuw product My Jewellery

by Dyonne

Het is alweer een tijdje terug, maar zeker de moeite waard om met jou te delen! Ik was uitgenodigd voor mijn allereerste evenement en wel van: My Jewellery! Super leuk! Dit evenement was voor allerlei bloggers, vloggers en influencers. Tijdens het event in Amsterdam is er een nieuw product gelanceerd. Wil je weten wat dat nieuwe product precies is? Lees dan snel verder. 

Op dinsdagavond 11 juli ben ik samen met een vriendin met de trein naar Amsterdam afgereisd. Iedereen mocht een gast meenemen en ik nam haar mee. Het leukste is dat het evenement plaatsvond tijdens Amsterdam Fashion Week in de pop-up store van My Jewellery. 

Favourite

Zoals je waarschijnlijk al weet, ben ik heel erg verliefd op alle producten van My Jewellery. Ik heb al eerder een blog geschreven over de geweldige minimalistische oorbelletjes van My Jewellery, maar ik heb nog veel meer producten van My Jewellery in mijn kamer liggen. Ze verkopen veel verschillende producten en ik kan er niet genoeg van krijgen. Je kunt hier terecht voor kleding, sieraden, schoenen, telefoonhoesjes en nog veel meer. My favourite shop for sure! 

Empress

Het nieuwe product van My Jewellery is een parfum! Empress is de naam van deze parfum. Ik heb een flesje parfum meegekregen naar huis en ben erg enthousiast over het luchtje. Het is wel een luchtje waar je van moet houden, want het is erg kruidig en bloemerig. Ik hou normaal wel van kruidige geuren, maar niet zo van die bloemengeuren. Dit luchtje is een combinatie van beiden en ik moet zeggen dat het wel echt heel lekker ruikt.

EMPRESS weerspiegelt de schoonheid van de natuur door krachtige aardse geurtonen te combineren met frisse bloemgeuren. In het hart van EMPRESS vind je de heerlijke geur van vetiver en een woody twist van cedar. In de topnoot ruik je de bloem en de bladeren van het viooltje. Dit maakt een verleidelijke geur met een scherp randje. Het ontwerp van de fles is tijdloos door haar eenvoud.

Het 50 ml flesje is verkrijgbaar voor €39,95 in de webshop of in een van de stores (Breda, Den Bosch, Utrecht, Arnhem).

Goodies

Tijdens het event kreeg ik allerlei leuke goodies mee naar huis in een super schattig zakje met Ibiza-pompoenen eraan. Het eerste wat ik kreeg was een flesje Evian water fruits & plantes. Ik vind dit echt een Instagram-waardig flesje en het smaakt ook nog eens heerlijk. Het water is verkrijgbaar in verschillende soorten smaken. Bovendien kreeg ik ook nog een handig notebook. Hierin kan ik al mijn ideeën voor mijn blog of mijn to-do-lists opschrijven, zodat ik nooit wat vergeet :). Naast de Empress-parfum, kreeg ik ook nog een zilveren armband met sterretjes mee naar huis. Deze armband is makkelijk te combineren en past goed bij al mijn andere sieraden! Ik ben erg blij met al mijn goodies van My Jewellery. Bij het uitpakken voelde het net alsof ik even jarig was. Happy me!

Thank you!

Door mijn eerste evenement ben ik gaan beseffen hoe snel de tijd allemaal gaat. Mijn blog bestaat alweer bijna een half jaar en ik krijg steeds meer waardering voor mijn artikelen. Ik ben echt blij om te zien dat mijn blog zo snel al zo veel heeft bereikt en dat mede dankzij jou! Als je feedback hebt, hoor ik dat natuurlijk ook graag! 🙂

Wat vind jij van My Jewellery? Ben je al nieuwsgierig geworden naar Empress?

You may also like

22 comments

nicole 1 augustus 2017 - 06:54

Ik verwachtte een sieraad op basis van het merk! Grappig dat het juist om een parfum gaat. Superleuk dat je bij deze lancering kon zijn. Dat zijn leuke dingen als blogger : )

Reply
Kiki Multem 1 augustus 2017 - 09:23

Super gaaf en een super fijn merk!

Reply
evelien 1 augustus 2017 - 10:19

Super leuk dat ze een parfum lanceren, ik vind my jewellery zo leuk!
Liefs,
Evelien

Reply
Donna 1 augustus 2017 - 10:27

Ik vind dit zo’n leuk merk en wat zag je er prachtig uit!

Reply
Michelle Dutoit 1 augustus 2017 - 10:46

Proficiat met je blog!! Ziet er heel mooi uit! Altijd spannend dat eerste event … maar o zo leuk!! Vergeet niet om altijd plezier te maken! En de events en producten te kiezen die bij je passen ;). Zo blijft bloggen altijd leuk!!

Reply
Jamey 1 augustus 2017 - 11:23

Wat een leuke winkel is het toch! Ik ga er ook graag heen!

Reply
Chantal 1 augustus 2017 - 11:25

Wat gaaf dat je hier naar toe mocht! Ik ben heel erg benieuwd nu! Ik vind My Jewellery echt een heel leuk merk.

Reply
Amanda 1 augustus 2017 - 12:18

Een parfum, dat had ik niet verwacht! Wel een ontzettend leuk idee. Ze hebben echt veel leuke items bij MyJewellery!

Reply
Merel 1 augustus 2017 - 13:02

Verrassend! Ik had ook verwacht dat het zou gaan om sieraden. Maar wat leuk! Mooi flesje ook.

Reply
Rosita 1 augustus 2017 - 14:26

Wat leuk dat je erbij mocht zijn! Leuke handige cadeautjes heb je ook gekregen! Toch maar eens hun winkel in Arnhem bekijken, het ziet er allemaal erg leuk uit!

Reply
MamaPlaneet 1 augustus 2017 - 14:59

Wat een feestje! Ik begrijp heel goed dat je hier blij van word. Ook ik ben verliefd op Mr. Jewellery, maar wist niet dat ze ook parfums hebben.

Reply
Carli 1 augustus 2017 - 15:04

Wauw! Super jaloers dat je aanwezig mocht zijn op hun evenement! Ben pas nog in hun winkel in Breda geweest. My Jewellery heeft zo’n leuke dingetjes! Ben benieuwd naar de geur van dat parfum

Reply
Maaike 1 augustus 2017 - 19:03

Wat een leuk merk zowel de sieraden als de parfum! En leuk joh je eerste evenement voor je blog. Goed bezig!

Reply
Joanne 1 augustus 2017 - 19:48

Zo leuk dat je daar bij mocht zijn 🙂

Reply
Marijke 1 augustus 2017 - 22:57

Wat leuk dat je hier bij mocht zijn!
Ziet er allemaal heel tof uit! Hoop werk voor gedaan.

Reply
Fleur 2 augustus 2017 - 07:30

Leuk event en wat een verrassing dat ze hun collectie hebben uitgebreid met een parfum. Ik ben heel benieuwd hoe hij ruikt

Reply
Liset 2 augustus 2017 - 16:29

Ik vind dit zo’n leuke webshop! Tof dat je hier voor uitgenodigd was. Het Evian flesje ziet er wel heel erg schattig uit. Kun je die ook gewoon in de winkel kopen? En weet je ook waar?

Reply
Dyonne 3 augustus 2017 - 13:34

Ze smaken ook nog eens heerlijk. Ze zijn te koop bij de Bijenkorf of bij de on the go locaties, zoals De Broodzaak en AH to go!

Reply
Jessica 2 augustus 2017 - 16:56

Wat leuk dat je was uitgenodigd voor een event, en wat voor een! Ik ben wel benieuwd geworden naar de parfum

Reply
Sanne 2 augustus 2017 - 21:25

Ik ken het product nog niet eigenlijk. leuk dat je bent uitgenodigd voor zo een event. Mooie foto’s, ben wel nieuwsgierig naar het parfum.

Reply
Bianca 4 augustus 2017 - 16:51

Gaaf dat je daar bij was! Vind hun echt hele leuke items verkopen x

Reply
Judith 4 augustus 2017 - 16:56

Jouw broekpak is echt geweldig! Het event klinkt leuk ook

Reply

Leave a Comment