Hotspot #1: Corner Bakery Amsterdam

by Dyonne

Als je verslaafd bent aan lekker (gezond en ongezond) eten en graag iets nieuws wilt proberen, lees dan snel verder! Een tijdje terug ging ik met een vriendin naar Amsterdam om wat nieuwe hotspots te ontdekken. Ik vind het altijd leuk om nieuwe plekjes te bezoeken en dit was de uitgelezen kans. 

Amsterdam heeft natuurlijk heel veel leuke hotspots. Toen ik via Instagram allerlei verrukkelijke foto’s van het eten en drinken bij Corner Bakery voorbij zag komen, wist ik het gelijk zeker: ik móet hierheen.

Corner Bakery

Corner Bakery is een restaurant waar je terecht kunt voor een overheerlijk ontbijt of een uitgebreide lunch. Vooral met mooi weer zit je hier zeker goed, omdat ze een super leuk terras hebben waar je kunt genieten van de rust in de grote stad. Helaas waren wij hier op een regenachtige dag en konden we niet anders dan binnen zitten. Toen wij bij Corner Bakery aankwamen, wist ik helemaal zeker dat dit een echte hotspot is. Niet alleen vanwege de uitstraling, maar vooral vanwege de enorm lange rij voor de ingang. Wat een drukte! Je moet er dus wel wat voor over hebben, maar ik doe alles voor heerlijk eten haha.

Foooood

Wat ik zo leuk vind aan Corner Bakery is dat ze een uitgebreide menukaart hebben met veel eten en drinken dat bijna nergens anders verkrijgbaar is. Van goed belegde broodjes tot overheerlijke red velvet pancakes voor de liefhebber, maar ook grote salades en gezonde smoothies voor de health freaks. Er is voor ieder wat wils. Natuurlijk ging ik voor een lunch die ik niet zo snel ergens anders zou kunnen vinden en waar Corner Bakery om bekend staat: de red velvet pancakes en de enige echte freak shakes. Dit is wel een lunch voor als je echt trek hebt, want wat is het veel! Mijn vriendin koos voor een belegd broodje met bacon en ei (B.L.T.A. with egg). We hebben van elkaars eten geproefd en dit vond ik ook heel erg lekker, omdat het echt smaakte naar vers eten. De prijzen zijn bij Corner Bakery wel aan de hoge kant, maar dat is het zeker waard voor het eten dat je krijgt.

Location

Natuurlijk is deze plek onmisbaar in Amsterdam. Corner Bakery ligt vlakbij het Museumplein en vanaf daar is het ongeveer vijf minuten lopen naar Corner Bakery. Het adres is: Johannes Vermeerstraat 40, 1071 DS Amsterdam

Ben jij weleens bij Corner Bakery geweest en/of weet jij een hotspot in Amsterdam die ik zeker moet bezoeken?

You may also like

24 comments

Lien 12 september 2017 - 10:14

Waaauw! Daar zitten wel een paar caloriebommetjes tussen! 😉 Ik wil er wel eens gaan, al zien sommige dingen er voor mij toch wat too much uit 😉

Reply
nicole 12 september 2017 - 10:58

Wauw, alleen die rij al bij de Corner Bakery. Dat wekt hoge verwachtingen op. En de naam vind ik ook zo leuk.

Reply
Joanne 12 september 2017 - 10:59

Zo’n shake ziet er echt gaaf uit haha! Lijkt me uiteindelijk wel erg zwaar op de maag 😛

Reply
Krystle 12 september 2017 - 11:38

Nou als ik ooit in Amsterdam kom weet ik waar ik zijn moet!

Reply
Emma 12 september 2017 - 13:29

Ik dacht dat ze alleen ongezond eten hadden en daarom besloten om hem over te slaan, maar ik zie nu dat ik MOET, volgende keer in Amsterdam breng ik hier echt een bezoekje!!

Reply
Cassandra 12 september 2017 - 14:41

Oh noooooo dit is echt niet goed voor mijn lijn haha! Maar wat ziet er allemaal lekker uittttt

Reply
Eke 12 september 2017 - 18:58

Dat Smoothiebouwwerkding! Ohhhh, ziet er heerlijk uit! Baal er gewoon van dat ik dit vanmiddag niet gelezen heb, haha. Toen was ik in de buurt.

Reply
Jamey 12 september 2017 - 20:06

O wauw!! Dat ziet er echt heerlijk uit zeg!

Reply
serafina 12 september 2017 - 21:15

ik zag je foto laatst op instagram voorbij komen! wauwie seg, ziet er heerlijk uit!! hier moet ik zeker naartoe!

Reply
Manon 12 september 2017 - 21:46

Ik wil daar wel heel graag een keer naartoe want jeetje dat ziet er lekker uit

Reply
Jessica 12 september 2017 - 21:55

Jeeeeeeetje dit zo zien op de dinsdagavond…. hmmmm wat ziet het er heeeeerlijk uit dit moet ik een keer eten!

Reply
laura martens 12 september 2017 - 22:41

Wow ziet er allemaal super uit!! Helemaal iets voor mij, haha!

Reply
Fleur 12 september 2017 - 22:54

Daar ga ik altijd even langs als ik in Amsterdam in de buurt ben! zo lekker

Reply
Nathalie - Volgmama 13 september 2017 - 13:05

Het eten ziet er superheerlijk uit. Gaan we zeker een keer heen als we weer in Amsterdam zijn.

Reply
mieke | mieksmind 13 september 2017 - 13:19

Ja deze staat op mijn lijstje om eens te bezoeken wanneer ik in A’dam ben! lijkt me super

Reply
Joandi Loes Tholen 14 september 2017 - 01:30

Wauw! Alleen al van hierna te kijken ben ik een kg aangekomen. Maar wat ziet dit er fantastisch lekker uit! Hier moet ik heen.

Reply
Bouchra 14 september 2017 - 09:42

Het ziet er heerlijk uit! Ik ga wel een keer met een vriendin daar eten.

Reply
Madelon 19 september 2017 - 21:46

Ziet er heerlijk uit. Als ik weer eens in Amsterdam ben wil ik hier zeker heen. Ik ga ook altijd naar de Bazaar op de Albert Cuyp Markt. Zeker ook een aanrader

Reply
bychristiana 26 september 2017 - 09:40

OMG. Bedankt voor het delen van deze tip Dyonne! Vorige maand waren wij in Londen waar wij Tommy mel’s bezochten, daar hadden ze preciés van dit soort buitenissige milkshakes. Ik dacht toen nog; IF ONLY….ik zoiets ook in Nederland kan krijgen. Gewoon hier dus, superleuk!

Reply
Tania 26 september 2017 - 11:40

Wauw dat ziet er allemaal zo lekker uit. Ga ik onthouden voor als ik nog eens in Amsterdam ben

Reply
nicole 3 oktober 2017 - 08:55

Ik moest gewoon weer op deze post klikken vanwege de foto met lekkernij : )

Reply
Bianca 4 oktober 2017 - 17:31

Dat ziet er goed uit! Als ik weer in Amsterdam ben ga ik zeker een kijkje nemen x

Reply
Judith Jasper 11 oktober 2017 - 11:58

Ik ga binnenkort een weekendje weg met mijn dochter, misschien is dan gewoon Amsterdam wel een leuk idee, met een bezoekje hiernaar toe, kan mij niks leukers bedenken voor haar!

Reply
Hotspot #2: Pluk Amsterdam – Dyonne Bakker 14 oktober 2017 - 15:09

[…] je waarschijnlijk in mijn blog over de eerste hotspot al hebt gelezen, was ik de vorige keer bij een hotspot die wat ongezonder van aard was. Zeker niet […]

Reply

Leave a Comment