About me

by Dyonne

Hi lieve lezers!

Mijn naam is Dyonne Bakker. Ik ben 28 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Ik ben afgestudeerd voor mijn opleiding hbo Communicatie en in het dagelijks leven ben ik blogger, influencer en content creator. Door mijn opleiding ben ik begonnen met het schrijven van blogs. Hierdoor kan ik mijn passie voor schrijven, mensen vermaken en mensen inspireren met mijn teksten doorzetten. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf opgezet als freelancer voor bedrijven op het gebied van social media marketing, content creatie en promotie via mijn eigen Instagram-account.

Ik ben leergierig, creatief en sociaal en hou van een opgeruimd en geordend leventje. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik af en toe een tikkeltje perfectionistisch en eigenwijs kan zijn. Ik ben geïnteresseerd in alles wat er om mij heen gebeurt en kan mij goed inleven in anderen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te reizen, sporten, dansen op een festival en uit eten met vriendinnen. In mijn blogs zul je vooral over deze onderwerpen en nog veel meer lezen.

Heel veel leesplezier en kom natuurlijk nog eens terug! Als je het leuk vindt, kun je ook een kijkje nemen op mijn Facebookpagina en Instagram-account.

XOXO, Dyonne