A night at the beach

by Dyonne

Helaas is het alweer een hele tijd geleden dat ik een blog heb geplaatst. Ik heb besloten om tijdens mijn afstuderen geen blogs te plaatsen op mijn website, omdat dit simpelweg niet is bij te houden. Ik vind het heel lastig om van mijn passie afstand te nemen, maar niet getreurd: ik ben hopelijk in juni afgestudeerd! Dan ga ik weer volop schrijven en mijn leven met je delen. Natuurlijk kun je mij nog steeds volgen op Instagram, want daar plaats ik elke week wel wat foto’s. Ook al heb ik besloten geen blogs te plaatsen, deze ene keer kon ik het niet laten om een blog met je te delen over mijn nachtje weg aan het strand in Scheveningen! 

Van zaterdag 21 op zondag 22 april heb ik samen met een vriendin een nachtje in het Carlton Beach Hotel in Scheveningen geslapen. Aan het einde van de middag kwamen we aan bij een prachtig viersterrenhotel aan de boulevard van Scheveningen. Ik heb nog nooit in een hotel aan de boulevard geslapen, dus dit was voor mij al een hele ervaring. Vanuit onze hotelkamer hadden we uitzicht op de duinen en konden we op het balkon genieten van de frisse zeelucht.

Carlton X BonFire Beach Fest

We hadden enorm geluk met het mooie weer dat weekend, want er was geen vuiltje aan de lucht. De zon scheen fel en er was gelukkig niet heel veel wind. Nadat we onze spullen hadden weggezet in de hotelkamer, konden we genieten van een overheerlijke cocktail op het terras van Carlton Beachclub. Deze beachclub is voor het hotel aan het strand gelegen waar we uitzicht hadden op de zee en de pier van Scheveningen. In Scheveningen was dat weekend het BonFire Beach Fest bezig. Ik had nog nooit van dit festival gehoord, maar het is een tweedaags festival waarmee het hele strand samen met de bezoekers van het Zuiderstrand tot aan het Zwarte Pad de opening van het strandseizoen viert. In elke beachclub of tent is dan een optreden van een band, dj, artiest of een andere activiteit bezig. Op het moment dat wij bij de beachclub aankwamen, waren we helaas net te laat voor een optreden. Gelukkig smaakte de gin-tonic daar niet minder om!

Dineren aan het strand

Nadat we een drankje hadden gedaan bij de Carlton Beachclub, gingen wij naar een restaurantje om lekker te dineren. Wij kwamen aan bij The Fat Mermaid aan de Middenboulevard. Alleen de naam vond ik al de moeite waard om hier te eten. Het is een sfeervol en gezellig restaurant waar je goede Insta-waardige plekjes hebt om foto’s te schieten. Love it! Wij hebben in dit restaurant weer een cocktail gedronken en een echte biefstuk met groente en geroosterde aardappelen gegeten. Het was heel druk op het terras, maar ondanks de drukte was het eten echt heel erg lekker. Tijdens de maaltijd konden we genieten van het uitzicht op het strand waar ondertussen een vuurshow afspeelde. Het begon al aardig donker te worden en een vuurshow kon hierbij natuurlijk niet ontbreken. Zoals je op de foto kunt zien, heb ik geprobeerd deze vuurshow goed op de foto te zetten. Helaas moet ik wel zeggen dat het in het echt toch mooier is dan op de foto.

Reuzenrad en Wicked Jazz Sounds

Ondertussen was het al helemaal donker geworden en liepen we naar de pier van Scheveningen. Ik ben nog nooit in het reuzenrad geweest op de pier. Ook al is het heel cliché, ik wilde dit toch een keer meemaken haha.  Eigenlijk vind ik het veel te duur voor een ritje (9 euro per persoon), maar goed ik was toch al de toerist aan het uithangen in eigen land. Dit kon er ook nog wel bij. Nadat we het ultieme ritje in het reuzenrad hebben beleefd, gingen we voor de volgende cocktail in Colorado Charlie. Dit is ook een beachclub aan het Zwarte Pad. Doordat het BonFire Beach Fest ook hier aan de gang was, was het al een leuk feestje. Voor deze avond stond Wicked Jazz Sounds op het programma. Hoe later het werd, hoe meer mensen binnenkwamen. Ik merkte dat de sfeer er goed in kwam. Helaas moesten we de volgende ochtend vroeg op, omdat ik moest werken. We waren daarom op tijd naar bed gegaan, zodat we nog wel normaal uit bed konden komen de volgende ochtend ;).

Woke up like this

De volgende ochtend werd ik heerlijk uitgerust wakker in onze hotelkamer met uitzicht op de duinen. Het was opnieuw prachtig weer en toen ik op het balkon stond, kon ik even genieten van de rust op deze vroege, zonnige zondagmorgen. Echt een pluspunt aan het hotel is het overheerlijke ontbijt. Ik heb mijzelf helemaal vol gegeten en had de rest van de dag geen honger meer haha. Dus als je van plan bent om eens bij Carlton Beach Hotel te slapen, vergeet dan zeker niet het ontbijt erbij te boeken!

Ben jij weleens in Scheveningen geweest? Wat zijn jouw favoriete plekjes?

* Het artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit heeft echter geen invloed op mijn mening. Ik zal altijd eerlijk zijn over een product.

You may also like

67 comments

Lodi 16 mei 2018 - 15:03

Je hebt helemaal gelijk hoor, nu eerst concentreren op je afstuderen. Succes hiermee. Volgens mij hebben jullie een heerlijke tijd gehad in Scheveningen, ik ben er nooit geweest, ja een maal naar het theater maar meer niet. Wat een prachtige foto bij die caravan.

Reply
Kaylee 16 mei 2018 - 16:39

Love scheveningen! En toffe foto’s! Succes met je afstuderen!!

Reply
Balou 16 mei 2018 - 19:11

Wauw wat gezellig zeg! ?☀️ Dit ga ik zeker onthouden… love it!

Reply
best_ydon 30 december 2023 - 11:27

From Beginner to Pro: The Best 3D Printers for Every Skill Level
best brand of 3d printers https://www.3dprinter67champion.com/.

Reply
3d_mqOa 30 december 2023 - 11:30

профессиональный 3д принтер больших размеров
купить большой 3d принтер https://big3d-6tr.ru/.

Reply
3D_bvma 30 december 2023 - 21:30

Мощные и надежные
3d принтер с двумя экструдерами http://ekstrd-2.ru/.

Reply
einscan_wtmn 1 januari 2024 - 15:34

Почему стоит купить Einscan H?
einscan h https://www.3dhsng.com/.

Reply
k12_toea 2 januari 2024 - 11:31

Join the Virtual Revolution with K12 Online School
accredited homeschool programs http://www.k12onlineed-01.com/.

Reply
How_brSr 3 januari 2024 - 12:14

A Parent’s Guide to Enrolling in K-12 Online
How to Enroll in K-12 Online https://www.k12online6enrollment.com/.

Reply
Impresoras_ghsr 4 januari 2024 - 00:56

Descubre la versatilidad de las impresoras 3D Phrozen
Impresoras 3D Phrozen https://www.hroen5-dprinter.com.

Reply
Internatio_zqMr 7 januari 2024 - 11:41

Explore the Global Academy at our Global Learning Institution at our Worldwide Learning Center a Globalized Society with our Connect with at our International School your Global Understanding at our International School at our Rediscover your Passion at our Foster at our Immerse in a Culturally Rich at our Global Learning Institution our Worldwide Learning Center and Global Perspectives at our Explore at our Global Academy your Boundaries at our Enroll in an Worldwide Education at our Grow into a Worldly Scholar at our Upgrade your International Education at our Discover at our Worldwide Campus yourself for Global Opportunities at our Embrace a Thriving at our International School
International School https://www.globalreach45school.com.

Reply
Student__mvPa 8 januari 2024 - 06:54

schooling: virtual learning: amazing success potential of virtual learning: Motivating: The triumph of pupils in digital: learners into success stories: Learner on digital learning: accomplishment of digital schooling: pupils through online education: Motivational in education: Student in online potential: schooling stories from pupils for career: Real examples from virtual of virtual learning: breaking barriers: journeys of success through approaches: potential of online education: motivational: The of digital: learner potential in learners through schooling: Success journeys from learning potential of virtual learning: Empowering of learners
Student’s online school Success Stories elearnerssuccessspotlight.com.

Reply
Impresora_qdOr 9 januari 2024 - 13:07

Купите Impresora 3D Flashforge Creator 3 Pro
Impresora 3D Flashforge Creator 3 Pro https://3dflash-creator3pro.com.

Reply
Einscan_aaEt 9 januari 2024 - 18:58

Experience the Future of Scanning with the Einscan Pro 2X 2020 3D Scanner!
Einscan Pro 2X 2020 3D Scanner https://www.can-ro2x.com/.

Reply
Impresora_asKt 10 januari 2024 - 09:17

Raise3D E2, la opcion de profesionales
Impresora 3D Raise3D E2 http://raise3dprintere2.com.

Reply
Impresora_snon 10 januari 2024 - 11:02

Импрессионистка 3D Интамсис Фанмат Про 410
Impresora 3D Intamsys Funmat Pro 410 https://matpro410ins.com/.

Reply
Impresora_mrPt 10 januari 2024 - 18:33

Impresora 3D Raise3D Pro3
Impresora 3D Raise3D Pro3 http://pro3-aise38d.com.

Reply
Phrozen_usOt 10 januari 2024 - 20:53

?La Phrozen Sonic MEGA 8K Resina Impresora 3D es la impresora 3D que estabas buscando!
Phrozen Sonic MEGA 8K Resina Impresora 3D 8kmeg-asonic.com.

Reply
Impresora_qwmi 11 januari 2024 - 11:08

Disenada para impresiones de alta precision: Phrozen Sonic XL 4K 2022
Impresora 3D de resina Phrozen Sonic XL 4K 2022 http://www.nicxl4o-2022zen.com.

Reply
Einscan_SE_lgsi 11 januari 2024 - 11:35

Купите новейший сканер для 3D-моделирования Einscan-SE!
Поднимайте ваш 3D-сканер на новый уровень с Einscan-SE!
Продвинутый 3D-сканер Einscan-SE для профессиональных нужд.
Инновационный 3D-сканер Einscan-SE теперь доступен для всех.
Моделируйте лучшие проекты с помощью Einscan-SE 3D-сканера.
Сканируйте миры с Einscan-SE 3D-сканером на своем столе.
Простота использования – главные преимущества Einscan-SE 3D-сканера.
Уникальная технология для точного и быстрого сканирования – Einscan-SE.
Доступный 3D-сканер Einscan-SE.
Для профессионалов – Einscan-SE 3D-сканер подходит каждому.
Переведите свои идеи в реальность с помощью Einscan-SE 3D-сканера.
Точнейший 3D-сканер Einscan-SE – для самых требовательных проектов.
Функционал Einscan-SE позволят реализовать любую идею.
Удобный 3D-сканер Einscan-SE – для работы в любом месте.
Непревзойденное качество сканирования с Einscan-SE 3D-сканером.
Сканируйте реальные объекты в 3D с помощью Einscan-SE 3D-сканера.
Новейшие технологии для простой и быстрой обработки данных – Einscan-SE.
Захватывающий опыт работы с 3D-сканером Einscan-SE.
Развлекайтесь с Einscan-SE 3D-сканером и создавайте уникальные проекты.
Einscan-SE 3D-Scanner https://eans-02canner.com/.

Reply
Einscan_SP_exEn 11 januari 2024 - 18:29

Быстрое и точное сканирование с Einscan-SP
Einscan-SP 3D-Scanner https://www.frek-inscanp.com.

Reply
FreeScan_yfpa 11 januari 2024 - 18:52

Get Professional Results with FreeScan UE Pro 3D-Scanner
Shining3D FreeScan UE Pro 3D-Scanner http://33ee-can-ro.com/.

Reply
Raise3D_fzmi 12 januari 2024 - 09:12

Raise3D E2CF 3D-Drucker https://www.klosd-e2cf3d.com/.

Reply
Raise3D_ylPt 12 januari 2024 - 09:15

Tauche ein in die Welt des Raise3D Pro3 3D-Drucks
Raise3D Pro3 3D-Drucker http://seo3-90cker.com/.

Reply
Flashforge_mlOi 12 januari 2024 - 21:51

Flashforge Creator 3 Pro 3D-Drucker http://76guta-reator3pro.com.

Reply
Flashforge_ghSi 12 januari 2024 - 22:03

Flashforge Guider 3 Plus 3D-Drucker https://ider3pus-duc78.com.

Reply
Flashforge_vloi 13 januari 2024 - 13:32

Flashforge Creator 3: Der Experte fur komplexe 3D-Druckprojekte
Flashforge Creator 3 3D-Drucker http://www.83ucker-orge.com.

Reply
Modix_eqoi 13 januari 2024 - 20:57

Unubertroffene Qualitat: Der Modix Big-180x 3D-Drucker
Modix Big-180x 3D-Drucker http://m0d1xb1g180x-v4.com/.

Reply
Modix_pjMi 13 januari 2024 - 20:58

Erweitere deine Fahigkeiten mit dem Modix Big-Meter 3D-Drucker
Modix Big-Meter 3D-Drucker http://m0d1xbgm3t3r-v4.com/.

Reply
Phrozen_biOa 14 januari 2024 - 10:15

Perfekt fur alle Ihre 3D-Druckbedurfnisse
Phrozen Sonic 4K 2022 Harz-LCD-3D-Drucker https://phr0z3nsonicxl4k2022.com.

Reply
k12_zvor 14 januari 2024 - 22:19

Say goodbye to long commutes and hello to learning from the comfort of your own home with our k12 online school.
k12 online school https://www.odroerirjournal.com/.

Reply
online_rdPr 15 januari 2024 - 09:31

online elementary school https://www.cookexpressways.com/.

Reply
Intamsys_vuml 15 januari 2024 - 16:58

Professionelles Drucken auf hochstem Niveau mit dem Funmat Pro 610 HT
Intamsys Funmat Pro 610 HT 3D-Drucker http://fu3nmatpro610ht.com.

Reply
Creatbot_ytoa 17 januari 2024 - 09:04

Perfekte 3D-Druckergebnisse mit dem Creatbot F430
Creatbot F430 3D-Drucker https://www.ruc6kerotf430.com/.

Reply
Creatbot_xysr 17 januari 2024 - 16:49

Erlebe die Zukunft der 3D-Drucktechnologie mit dem Creatbot PEEK-300
Creatbot PEEK-300 3D-Drucker ceek-34-3ucker.com.

Reply
Sinterit_bdoi 18 januari 2024 - 10:52

Sinterit Lisa: Der perfekte Drucker fur den Einsatz in Unternehmen
Sinterit Lisa 3D-Drucker https://www.s1nt3r1tl1sa3ddruck3r.com/.

Reply
Sinterit_pvOn 18 januari 2024 - 12:05

Hol dir den Sinterit Lisa Pro 3D-Drucker und werde zum 3D-Druckexperten
Sinterit Lisa Pro 3D-Drucker https://www.s1nt3r1tl1sapro3ddruck3r.com/.

Reply
How_chel 19 januari 2024 - 10:11

Experience the Benefits of K-12 Online Enrollment
How to Enroll in K-12 Online https://www.enr0llmentink-12onl1ne.com.

Reply
k12_nnei 19 januari 2024 - 22:55

Open doors to a brighter future with K12 Online School.
k12 online school https://www.k12onl1n3sch00l.com/.

Reply
How_casl 19 januari 2024 - 23:09

Ready to Enroll in K-12 Online?
How to Enroll in K-12 Online https://h0w2enr0llk-12onlne.com.

Reply
Online_laSt 22 januari 2024 - 09:10

Успевай учиться из дома
Online elementary school https://onl1nesch00lelem3ntary.com/.

Reply
How_srol 22 januari 2024 - 09:35

Everything You Need to Know to Get Enrolled in K-12 Online
How to Enroll in K-12 Online https://h0w2enr0llnk-12onl1ne.com.

Reply
Accredited_pmpi 24 januari 2024 - 10:53

Find the Perfect Online Program
Accredited online schools http://certifiedonlineedunow.com.

Reply
online_uvet 24 januari 2024 - 17:44

online elementary school curriculum https://i45elementarylearning.com.

Reply
Online_xsor 24 januari 2024 - 19:05

Online Elementary School’
Online elementary school http://k2onech00l.com.

Reply
Online_anpi 25 januari 2024 - 15:09

Online Middle School: Benefits and Navigate the World of Online Middle School Education

Revolutionize Your Child’s Education with Online Middle School

Discover a Flexible Learning Environment with Online Middle School

Breaking Through Barriers: How Online Middle School is Changing Education

The Next Generation of Education: Online Middle School

Prepare Your Child for Success with Online Middle School

The Best Guide to Online Middle School for Parents

Is Online Middle School the Right Choice for Your Child?

Unlock Your Child’s Potential with Online Middle School

Customize Your Child’s Education with Online Middle School

Stay Ahead with Online Middle School: The Secret to Academic Success

From Traditional to Online Middle School: What to Expect

The Benefits and Drawbacks of Online Middle School

Is Your Child Ready for Your Child?

The Evolution of Education: The Rise of Online Middle School

Thrive Anywhere: The Flexibility of Online Middle School

Experience the Future of Education with Online Middle School

Succeed in the World of Online Middle School: Tips and Strategies

Why Online Middle School for Students with Special Needs
Online Middle School https://www.allworldtravelgroup.com/.

Reply
Accredited_gxPa 28 januari 2024 - 07:24

Top accredited online schools for college
Find your ideal fit at accredited online schools
Boost your career at accredited online schools
Discover the advantages of accredited online schools
Upgrade your expertise at accredited online schools
Take your education to the next level with accredited online schools
Explore the options at accredited online schools
Accredited online schools: Your journey to success
Achieve your dreams with accredited online schools
Turn your interest into a degree at accredited online schools
Be part of a esteemed community at accredited online schools
Unleash your potential with accredited online schools
Join the millions who have benefited from accredited online schools
Secure your future with accredited online schools
Accredited online schools: Your key to a brighter future
Get accessible education at accredited online schools
Accredited online schools: Where excellence meets flexibility
Empower yourself with accredited online schools
Elevate your career with accredited online schools
Accredited online schools https://www.umpirebook.com/.

Reply
Online_pvSi 28 januari 2024 - 09:42

Grow at your own pace with our online elementary school.
Online elementary school http://www.k2onech00l.com.

Reply
homeschool_ltKn 28 januari 2024 - 16:21

Why Homeschooling is Thriving in Texas
homeschooling in texas https://www.clubsanook.com.

Reply
FlashForge_kwsl 28 januari 2024 - 18:29

Experience the future of 3D printing with the FlashForge Guider 2s
FlashForge Guider 2s 3D printer https://guefr34d.com.

Reply
Sinterit_rmsn 29 januari 2024 - 21:51

Sinterit NILS 480 3D printer https://www.frop-80tre.com.

Reply
TRILAB_dwol 30 januari 2024 - 11:51

AzteQ от TRILAB: оставьте конкурентов позади
TRILAB AzteQ Industrial 3D Printer https://www.azteqindustrial.com.

Reply
DOBOT_hkKl 31 januari 2024 - 12:32

Experience Innovation with DOBOT Robots
DOBOT Robots https://dbt-rze.com.

Reply
DOBOT_jwEt 1 februari 2024 - 12:50

Boost Productivity with DOBOT MG400 Robot Arm
DOBOT MG400 Robotic Arm https://dobotmg400arm.com.

Reply
DOBOT_sikt 1 februari 2024 - 12:50

DOBOT Magician: Making STEM Education Fun and Accessible
DOBOT Magician Educational Model Arm https://magicianeducationalarm5.com/.

Reply
Unitree_wjMl 2 februari 2024 - 08:27

Revolutionize Your World with Unitree Robotics B1 – The Future is Now!
Unitree Robotics B1 http://b1roboticsolutions.com.

Reply
Intamsys_rosi 3 februari 2024 - 19:02

Intamsys Funmat Pro 410: The Printer for Professionals
Intamsys Funmat Pro 410 3D Printer http://www.tamsys-nmat410.com .

Reply
DOBOT_zwEa 3 februari 2024 - 19:03 Reply
FLUX_rsMn 4 februari 2024 - 11:25

FLUX Beambox 40W Laser Cutter fluxlaser2engraver.com .

Reply
FLUX_wskr 4 februari 2024 - 11:37

FLUX Beambox Pro 50W Laser Cutter http://www.beambox4procreations.com/ .

Reply
FLUX_drSt 4 februari 2024 - 21:38

Craft Smarter with
FLUX Beamo 30W Laser Cutter http://flux34laserengraver.com .

Reply
xTool_igpn 5 februari 2024 - 09:46

Achieve perfection in every cut with xTool CNC machines
xTool CNC machines https://cutt-las34.com/ .

Reply
FlashForge_boEa 9 februari 2024 - 16:38

Experience the Future of Printing with FlashForge
FlashForge 3D Printers http://lash-orge3ds.com/ .

Reply
online_xuPl 10 februari 2024 - 18:54

Experience the Flexibility of Online Education
online high schools http://www.nline-4ighsch.com/ .

Reply
Homeschool_idMa 11 februari 2024 - 18:55

Navigating Homeschooling Laws in Florida
Homeschooling in Florida computingvoyage.com .

Reply
How_oyOi 15 februari 2024 - 13:50

Enroll in K-12 Online and Take Control of Your Child’s Education
How to Enroll in K-12 Online http://enr0llink-12onl1ne.com .

Reply

Leave a Comment